Over ons

De kracht van verbinding

Bij Nexus Energy verbinden we.

Het woord nexus komt van nectere, een Latijns werkwoord dat binden betekent. En door het ‘binden’ en ‘verbinden’ van conventionele technologieën hebben wij onze core business op een onconventionele manier gevestigd.

Door onze kennis van diverse toepassingen te combineren met bestaande componenten, een zeer innovatief besturingssysteem en skid-based modulaire toepassingen, hebben we ons eerste emissievrije systeem ontwikkeld. Van daaruit zijn we gestart met het bouwen van een bedrijf met een focus op green-tech oplossingen.

We verbinden niet alleen de beste componenten en talent uit de industrie, maar hebben ook als doel om duurzaamheid onlosmakelijk te verbinden met de maritieme industrie, constructiemarkt.

Zo garanderen wij een emissievrije toekomst.

Makkelijker

Easy does it. Het Nexus modulaire PowerPack is eenvoudig op te hijsen, te positioneren, te installeren en te gebruiken.

Leuker

Fun is FUNdamenteel. Er is trots en vreugde in het maken van een positieve impact.

Beter

Hoe makkelijker, hoe beter. We brengen hoge kwaliteit technologie samen, zodat ons PowerPack maximaal presteert.

Wouter en Lars

We zijn Nexus Energy gestart omdat we een sterk verantwoordelijkheidsgevoel voelden om onze geliefde maritieme en transportmarkt ten goede te veranderen. Daarom moeten het gebruik van fossiele brandstoffen elimineren. Zo simpel is het.

Dit is dan ook de kern van onze ontwikkelingen geweest. Bovendien waren we van mening dat de energietransitie niet moet voelen als een opgelegde verandering, maar als enorme verbetering. En verbetering komt alleen als dingen makkelijker, beter en leuker zijn. Dit is de basis van al onze besluitvorming bij de ontwikkeling van ons bedrijf.