At Nexus Energy, we connect.

The power of connections

Talloze toepassingen

Maritiem

Infra & constructie

Ons veelzijdige PowerPack is geschikt voor een breed scala aan gebruikers en toepasbaar op diverse machines en equipment.

Onze Oplossing

Een modulaire aanpak

Het Nexus PowerPack is een Plug & Play zero emission energiesysteem.

Het is flexibel, efficiënt, gemakkelijk te plaatsen en te installeren, het wordt geleverd in een compacte module en het werkt voor u.

Volledig elektrische aandrijflijn

Onze applicatie levert energie. Dit wordt bereikt door het gebruik van PEM-brandstofceltechnologie, waarbij waterstofgas en zuurstof reageren en worden omgezet in H2O en elektriciteit.

Compacte systeem

Wij leveren 200 kW vermogen in een 10 ft containervoetafdruk en een hoogte van 1,2 m. Dit is ongeëvenaard op de markt.

Hoge energie-efficiëntie

De brandstofceltechnologie wordt niet ingezet als ‘range extender’ of acculader, maar levert het nominale vermogen dat nodig is voor uw toepassing.

Wij zorgen ervoor dat elke kW geproduceerde stroom ook daadwerkelijk wordt benut. Dat noemen wij nou efficiëntie! En het mooie is: door de hoge energie efficiëntie worden er direct besparingen gegenereerd.

Inside the box

Ons PowerPack wekt elektriciteit op via PEM-brandstofceltechnologie en wordt aangevuld met een batterijpakket om direct vermogen te kunnen leveren, het piekvermogen te verhogen en overtollige energie op te slaan om maximale efficiëntie te realiseren.

Connecting Innovation. Powering the Future

Over Nexus Energy

Door onze kennis van diverse toepassingen te combineren met bestaande componenten, een zeer innovatief besturingssysteem en skid-based modulaire toepassingen, hebben we ons eerste emissievrije systeem ontwikkeld. Van daaruit zijn we gestart met het bouwen van een bedrijf met een focus op green-tech oplossingen.

Big Power

Small Footprint